KEHOSI ELÄVYYS ja elinvoima

Joogaharjoitus tuo sinut kehoosi ja itsesi ääreen. Se on loistava kehonhuolto menetelmä, samalla se on myös työkalu mielenhallintaan ja sisäiseen rauhaan, se on moniulotteinen harjoitus, jolla päästään eroon sekä kehon, että mielen jumeista. Se on tehokas keino vähentää stressiä ja lisätä rentoutta.

Harjoitus tuo kehoon enemmän elinvoimaa ja elävyyttä, mieleen se tuo selkeyttä, rauhaa ja kykyä siirtyä pois huolista ja murheista. Harjoitus opettaa läsnäolon taitoa ja antaa työkaluja, joilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen.

Avoimet viikkotunnit Helsingissä.

Torstaisin vinyasa flow

Klo: 16.45 – 18.00

Vinyasa flow jooga, Foreverclub töölö, tunti on ryhmäliikuntakalenterissa kuntosalin jäsenille. Salin ulkopuoliset voi varata paikan soittamalla asiakaspalveluun puh:09 477 7040

 

Klo: 19.00 – 20.15

Vinyasa flow Jooga töölössä, varaa tunti www.bloomwellbeing.fi

Kenelle harjoitus sopii?

Vinyasa flow on joogasuuntauksista menevä, vauhdikas ja fyysisesti haastavampi, siksi aikaisempi joogakokemus tai muu liikunnallisuus on suotava.

Saatavilla on myös yksityistunteja ja kursseja työpaikalle tai tapahtumiin. 

Kutsuessasi minut opettamaan sovitaan joogaharjoitus asiakkaan toiveiden mukaisesti, huomioiden myös aikaisempi liikunnallisuus tai rajoitteet, harjoitus voi olla hyvinkin rauhallinen tai fyysisesti haastavampi. Joogaharjoitus on mahdollista räätälöidä sopivaksi kenelle tahansa. Kyse ei ole siitä kuinka notkea olet tai minkälaisiin jooga asentoihin pääset, vaan kyse on keskittymisestä, sisään päin kääntymisestä ja itsemme ääreen tulemisesta kehon hyvinvointia samalla kasvattaen.

Ota yhteyttä rita [at] ritalovesyoga.com

”Jooga on matka, jossa itsemme matkaa, itsemme läpi, syvälle itseemme”


Liity postituslistalleVieritä ylös