KEHOSI ELÄVYYS ja elinvoima

Joogaharjoitus tuo sinut kehoosi ja itsesi ääreen. Se on loistava kehonhuolto menetelmä, samalla se on myös työkalu mielenhallintaan ja sisäiseen rauhaan, se on moniulotteinen harjoitus, jolla päästään eroon sekä kehon, että mielen jumeista. Se on tehokas keino vähentää stressiä ja lisätä rentoutta.

Harjoitus tuo kehoon enemmän elinvoimaa ja elävyyttä, mieleen se tuo selkeyttä, rauhaa ja kykyä siirtyä pois huolista ja murheista. Harjoitus opettaa läsnäolon taitoa ja antaa työkaluja, joilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen.

Avoimet viikkotunnit Helsingissä.

Pop Up Jooga Hietsun uimarannalla klo: 8-9.30

30.6.2020 Tiistaina Rauhallinen Hatha Jooga klo:8-9.30

1.7.2020 Keskiviikkona fyysisesti haastavampi Vinyasa Flow Jooga klo: 8-9.30

Oma joogamatto mukaan.

Hinta €

Hinta 10€ / kerta

opiskelijat ja työttömät 5€ / kerta

Maksu paikan päällä käteisellä tai tilisiirrolla erikseen sovittaessa.

Kenelle harjoitus sopii?

Tiistain tunti on rauhallinen, joten tervetuloa kaikki rauhallista joogaa kaipaavat sekä aloittelijat ja mun senior joogassa käyneet. Tiistain tunti ei sisällä hyppyjä eikä aurinkotervehdyksiä, joita löytyy keskiviikon tunnilta, joka on fyysisesti haastavampi ja siksi aikaisempi joogakokemus tai muu liikunnallisuus on suotava.

Säävaraus!

Koska jooga järjestetään ulkona niin sateen sattuessa tai liian kylmien ilmojen vuoksi tunti saatetaan perua. Siitä ilmoitetaan tapahtuma sivulla.

Paikka

Hietaniemen uimaranta, osoite: Hiekkarannantie 11, Helsinki

Paikalle löydät tulemalla rannalle ja katse kohti merta ja siitä kohti rannan oikeaa laitaa.

Minut löytää sieltä 15min ennen tunnin alkua klo:7.45 lähtien.

Saatavilla on myös yksityistunteja ja kursseja työpaikalle tai tapahtumiin. 

Kutsuessasi minut opettamaan sovitaan joogaharjoitus asiakkaan toiveiden mukaisesti, huomioiden myös aikaisempi liikunnallisuus tai rajoitteet, harjoitus voi olla hyvinkin rauhallinen tai fyysisesti haastavampi. Joogaharjoitus on mahdollista räätälöidä sopivaksi kenelle tahansa. Kyse ei ole siitä kuinka notkea olet tai minkälaisiin jooga asentoihin pääset, vaan kyse on keskittymisestä, sisään päin kääntymisestä ja itsemme ääreen tulemisesta kehon hyvinvointia samalla kasvattaen.

Ota yhteyttä rita [at] ritalovesyoga.com

”Jooga on matka, jossa itsemme matkaa, itsemme läpi, syvälle itseemme”


Liity postituslistalleVieritä ylös