Meditaatio

Jokaisella meistä, niin sinulla kuin minulla on elämässä omat henkilökohtaiset haasteet, vaikka ulospäin saattaisi näyttää, että kaikki on hyvin, mutta siellä takana ja piilossa on jokaisella ne omat kipukohdat ja vaikeudet, jotka saattavat hiertää ja nakertaa sisintä.

Meditaatiota harjoittamalla saa itsetuntemusta, jonka avulla tulet näkemään omaa toimintaa, omien asenteiden ja ajatusten vaikutusta siihen mitä elämässäsi koet.


Meditaatiosta apua?

Jos sinua häiritsee jatkuvasti huolet ja murheet tai ahdistus ja pelot.
Meditaation avulla voit oppia rauhoittamaan juoksevaa mieltä, suhtautumaan ajatuksiisi uudella tavalla ja rauhoittamaan koko olemustasi.

Ehkä olet kova suorittamaan ja vaadit itseltäsi jatkuvasti enemmän ja enemmän eikä mikään riitä, tai olet liian kiltti ja tottunut aina miellyttämään muita. Vai onko niin, että elämä ei tunnu oikein miltään, vaikka kaikki on periaatteessa hyvin?

Meditaation avulla opit kuuntelemaan omaa kokemustasi enemmän ja näet syvemmin mitä tapahtuu sinussa itsessäsi, ihmissuhteissa ja työssäsi, huomaat omia ajattelu- ja suhtautumistapoja sekä asenteitasi. Itsetuntemuksen lisääntyessä tiedostat ensin mitä itsessäsi tapahtuu ja kuinka oma mielesi toimii, silloin pystyt paljon helpommin vaikuttamaan omaan kokemukseen ja toimimaan toisin kuin totutut automaattiset tavat ohjaisi, se tekee muutoksesta helpompaa. Mieleen tulee tilaa ja ajatuksiin etäisyyttä, silloin et ole enää pelkästään omien reaktioiden, ulkoisten olosuhteiden ja toisten ihmisten heiteltävissä vaan pystyt säätelemään omaa sisäistä tilaasi.

Meditaatio tuo mieleen enemmän selkeyttä ja vähentää stressiä ja tuo mieleen enemmän selkeyttä, jolloin omaan onnellisuuteen ja onnettomuuteen pystyy vaikuttamaan.

Täytyy vain kääntyä sisään päin.

Ulkopuolellamme tapahtuu jatkuvasti asioita, joihin emme voi vaikuttaa, mutta voimme oppia vaikuttamaan omiin asenteisiin ja siihen, kuinka suhtaudumme ja reagoimme tapahtumiin ympärillämme.

”Jos mieltäsi eivät häiritse tarpeettomat asiat, elät elämäsi parasta hetkeä.”

Meditaatio on matka, jossa opit tuntemaan itsesi, sen, joka on ajatusten takana, tuntemaan vakauden kaiken mentaalisen hälinän läpi ja löytämään kivun alta ilon ja rakkauden.

Saatavilla on myös  yksityistunteja ja meditaatio kursseja yrityksille.

Ota yhteyttä rita [at] ritalovesyoga.com


Liity postituslistalleVieritä ylös